Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Dier & Ding Hoogzandveld

de beste keuze voor uw huisdierHoog Zandveld 32
3434EE Nieuwegein

Telefoon:

030-6061009

E-mail:

Website:

http://www.dierendinghoogzandveld.nl

KvK:

52823733


Openingstijden:
Maandag: 9:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Specialiteiten:
Breed assortiment dieren en dierenbenodigdheden waaronder voeding, snacks, dierenverblijven en verzorgingsartikelen voor honden, katten, vogels, vissen en knaagdieren, strooivoer voor buitenvogels, (levend) voer voor reptielen en (levend) aas voor de hengelsport

Bedrijfsomschrijving:
Dier & Ding Hoogzandveld is een dierenspeciaalzaak met hengelsport in Nieuwegein-Zuid waar u alles kunt vinden voor de voeding en verzorging van uw huisdier.

Bedrijfsgeschiedenis:
Hengelsportspecialist Richard is sinds 1 juni 2013 de nieuwe eigenaar van Dier & Ding.

Foto's


Bedrijfsfoto Dier & Ding Hoogzandveld

Social Media

Dier & Ding Hoogzandveld is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies


Schone zaak met vriendelijke mensen. Kom er sinds het begin. Je kunt er altijd terecht voor een praatje en ze hebben veel kennis in huis. Ging lange tijd niet goed met mijn hond en nu eet hij weer en zijn vacht glanst. Ik koop er ook altijd maden, heb ik al vele wedstrijden mee gewonnen. Als ik mijn aankoop niet zelf op kan halen in verband met mijn gezondheid brengen ze het gratis aan huis. Fijn, ga zo door!
door: Bertus op 7/11/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.